Simicska cége feljelenti a plakátrongálókat

Fölháborítónak találják, hogy engedély nélkül távolították el Simicska mondatát.

"Fölháborító, hogy Simicska úr feliratát engedély nélkül eltávolították, és kapucnis fiatalok rongálják a cég felületeit, ezért természetesen feljelentést teszünk"

- nyilatkozta a lapnak Kovács Itván, a Mahir Cityposter Kft. ügyvezetője.

Simicska Lajos hétfőn este saját kezével írta fel a G-napon többször elismételt mondatát az általa birtokolt  cég, a Mahir Cityposter öt veszprémi, üres hirdetőoszlopára.

Orbán egy geci - ezt festette a hirdetőoszlopaira Simicska Lajos

2015 februárjában hangzott el a kijelentés, amikor Simicska médiaérdekeltségeinek vezetője lelépett és átállt Orbán Viktorhoz. Azóta G-napként is emlegetik a magyar politika egyik vízválasztó eseményét. Simicskát állítólag az ötödik felirat elkészítésekor érték utol a rendőrök, akik igazoltatták. A nagyvállalkozó szerint nagyon udvariasak voltak vele. Saját reklámcégének felületeit firkálta össze, amelyekkel lényegében azt csinál, amit akar.

A kormány átfestő kommandója azonnal reagált és kedd délelőtt már kapucnis fiatalok festették át az elhíresült mondatot.

Ismeretlen kapucnis nyelvőrök festették át Simicska gecizését

Az atv.hu írta meg, hogy az "Orbán egy geci!" felirattal ellátott hirdetőoszlopokat titokzatos kapucnis fiatalemberek átfestették. Azt egyelőre nem tudni, hogy a srácok rivális graffitisek, a Magyar Nyelvőr folyóirat ifjú szerkesztői, esetleg a helyi Fidelitas tagjai voltak (bár ehhez túl fiatalnak tűnnek.)