Szeretne találkozni a fideszesekkel az utcán?

"Védjük meg Magyarországot!" címmel november 19-ig az egész ország területén fórumokat tart a kormánypárt, ahol olyan, minden ember életét rendkívüli módon befolyásoló súlyos kérdésékről lesz szó, mint a Nemzeti Konzultáció (ez az adófizetőknek 700-900 millió forintjába kerül), vagy az úgynevezett Soros-terv. 

A Fidesz az országjárás során mintegy 200 fórumot szervez (tehát a két nappal ezelőtti bejelentéshez képest, már csak a felét merik/akarják megtartani), ahol a párt vezető politikusai, országgyűlési képviselői és a kormány tagjai tartanak előadást.

Amúgy pedig:

Végre valakinek volt elég bátorsága! A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt

Mirkóczki Ádám csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megelégelte az elmebajt és a bagatellizálást, az Országos Rendőr-főkapitányságon (ORFK) feljelentette Soros Györgyöt. A Jobbik szóvivője két dolog miatt döntött így. Egyrészt hétfőn a parlamentben komoly lépést tettünk a mélységek, illetőleg az OPNI zárt osztályának irányába, amikor az Orbán-kormány egyik államtitkára, Aradszki András arról beszélt, hogy a Sátán támad Magyarországra Soros György képében.