2017. 10. 13. 08:34

Megbénult a közlekedés Budapesten

A 4-es és a 6-os villamosok, az 1-es metró, a 47-es és 49-es villamos és a 74-es troli sem jár, derül ki a BKK Facebook-oldaláról.

Áramellátási hiba miatt a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Jászai Mari tér és a dél-budai végállomások között, a 83-as trolibusz helyett pedig a teljes vonalon.

Az M1-es metró az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem közlekedik, a 105-ös autóbusz igénybevételét ajánlják.

A 47-es és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér M és a Deák Ferenc tér M között a 9-es autóbusszal, illetve az M4-es metróval lehet utazni.

A 74-es trolibusz a Csáktornya park és a Zugló vasútállomás (Hermina út) között közlekedik. A Zugló vasútállomás (Hermina út) és a Károly körút (Astoria) között pótlóbusz jár.

Frissítés: Újra teljes vonalán jár a 4-6-os villamos és a kisföldalatti, amely áramellátási hiba miatt nem közlekedett egy szakaszon péntek reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek reggel a Facebook-oldalán.

Szintén ismét teljes vonalán jár a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 74-es és a 83-as trolibusz is - közölték.

A BKK fődiszpécsere az MTI-nek elmondta: újra megáll a Batthyány téren a 2-es metró is, amely a mozgólépcső hibája miatt korábban csak áthaladt az állomáson.