Erre a levélre biztos nem számított Mészáros Lőrinc - fontos ügyben kérik a segítségét!

Gyulánál durrog és puffog a kazán, a gyártó tehetetlen.

Az e-mailről másolatot kapott többek között Orbán Viktor, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is, hogy legalább egy rövid időre tehermentesítsék a felcsúti polgármestert.

Íme a portálunk birtokába került levél:


Sent: Monday, October 30, 2017 7:53 PM

To: polgarmester@felcsut.hu

Cc: jegyzo@felcsut.hu; titkarsag@felcsut.hu; szocialis@felcsut.hu; szemelyugy@felcsut.hu; ado@felcsut.hu; penzugy@felcsut.hu; penztar@felcsut.hu; muszak@felcsut.hu; orbanviktor@orbanviktor.hu; miniszterelnok@me.gov.hu; 'Titkárság (MK)'; ktk@parlament.hu; mkik@mkik.hu

Subject: Saunier Duval Ecosy F 28 E AS

Mester Úr!

Szeretném tanácsát kérni a tárgyban megjelölt kazánnal kapcsolatban.
Hibajelenség: indulásnál puffog/durrog, többször próbál újraindulni, majd kijelzi az F1 hibakódot, vagy puffog/durrog, többször próbál újraindulni, majd elindul és kiválóan működik. Ha már bemelegedett, normálisan indul.

A gyártó szakembere múlt pénteken kitisztította a készüléket, majd – nem túl meggyőzően – (25.000 forintért) jelezte, hogy amennyiben nem szűnik meg a probléma, úgy szerinte a hőcserélőt/kazántestet kell kicserélni, ami 250.000 forint, plusz javítási költség. Az F1/F4 hibakód leírása gyújtási problémát, vagy a gázszabályzó hibáját említi, amely hibákat laikusként nem tudom kapcsolatba hozni a kazántesttel/hőcserélővel. Megnézettük a készüléket egy másik szakemberrel is, aki azt mondta, hogy készülékcsere 800.000 forintért. Elsősorban a készülék hibátlan és biztonságos működését szeretnénk elérni, de értelem szerint a lehető leggazdaságosabb módon.

Természetesen tudom, hogy menet közben ön polgármester, polihisztor és milliárdos lett – arról már nem is beszélve, hogy Orbán Viktorral (barátai szerint nemzeti sperma), annak nemzeti bandájával (bűnszervezetével) és istenével is haveri viszonyt ápol, valamint, hogy a szerencse fia – de úgy gondoltam, ha már a gyártó sem tud segíteni, akkor nem tehetek mást – ha nem akarok megfagyni – minthogy egy olyan kiválósághoz fordulok problémámmal, mint ön.

Próbálkoztam az isten@menyorszag.com címmel is, de csak hibaüzenetet kaptam (lehet, hogy nem létezik!?), így már csak a Mester úrra számíthatok. Megtisztelne tanácsával!  
Kérem a másolatban szereplő címzetteket, hogy „tehermentesítsék” a Mester urat annak érdekében, hogy problémámra némi időt tudjon áldozni.

Köszönettel,
Vágó Gyula

Arról egyelőre nincsenek információink, hogy Mészáros Lőrinc válaszolt-e a levélre.