Elképesztő ez a "liberális" figura! Kiállt a kamerák elé, hogy elmondja, a 100 ezer lengyel hazafi és Toroczkai László náci

Sermer Ádám, a Fodor Gábor-féle Liberálisok elnevezésű, pártként bejegyzett szervezet elnökhelyettese nem volt rest kijelenteni: a hagyományos varsói függetlenség napja nem más mint egy náci tüntetés. Sőt, Toroczkai László pedig "bizonyíthatóan", és "lényegében" is tudott azonosulni ezzel "a tüntetéssel, a molinóival és kijelentéseivel".

Sermer Ádám gyorsan meg is állapította, a Jobbik néppártosodása csak kamu; "nézzük meg Toroczkai László hol is tűnik föl?!" - érvelt a kamerák előtt a liberálisok politikusa.

Sermer kampánya már csak azért is kínos, mert Lengyelországban - bizonyos történelmi események következtében, meg persze amúgy is - bajosan lehetne összeszedni 100 ezer nácit, ugyanakkor nem valószínű, hogy amit mond, azt valóban el is hiszi.

Toroczkai: Hiszek abban, hogy Isten segítségével a magyarok és a lengyelek győzni fognak!

Idén is rengeteg magyar résztvevője volt a legnagyobb lengyel nemzeti ünnepen tartott felvonulásnak. A Marsz Niepodległości (Függetlenség Menete) nevű rendezvényen a százezres tömegben feltűntek a Jobbik Ifjúsági Tagozat (IT) aktivistái Farkas Gergellyel, az IT elnökével, a Jobbik frakcióvezető-helyettesével az élen, de megjelent Pintér Tamás, a párt országgyűlési képviselője is.

Ugyanis a liberálisoknak osztotta ki a Fidesz azt a szerepet, hogy amíg a Habony-média főcsapása más irányba mutat, addig is nácizza valaki a legerősebb ellenzéki pártot. De hogy Toroczkai László lejáratása érdekében miért kell megsérteni egy egész nemzetet, főleg amelyik szövetségesünk és barátunk is, azt azért nehéz megmagyarázni, megemészteni.

A liberális médiával karöltve nácizza Orbán médiája a bevándorlásellenes lengyeleket

Hogy a nyugati, főleg a tengerentúli liberális média neonácinak, fasisztának, rasszistának stb. tartja a lengyel hazafiak menetét, abban semmi meglepőt nem találunk. Bevándorláspárti politikusoknak megfelelni szándékozó szerkesztőségek a történelmi tények teljes figyelmen kívül hagyásával „számolnak be" arról, hogy idén is több tízezer (a rendőrség szerint 60 ezer, a szervezők szerint 100 ezer, de nem kívánunk Rákay Philip nyomán agyament számháborúba bocsátkozni) nemzeti érzelmű ember emlékezett a legnagyobb lengyel ünnepen.

Na, majd Habony Árpáddal átbeszélik ezt is.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Tari Tamás

Friss

1
sss
2019. Augusztus 17. | 08:48
Az előválasztáson az arra jogosultak csupán 4 százaléka vett részt.
A politológus otthagyja az elemzést és az oktatást is, hogy Brüsszelbe költözzön.