Soros nevet a végén

Véget ért minden idők legostobább kampánya, de sebaj, lesz még rosszabb is.

Nyilván azért, mert totális a siker, Soros már pedig nem nevet a végén.

Vagyis de. Pontosabban szólva szerintem röhögött eddig is, már amennyire az orvosai engedték.

A hivatalos indoklás persze az, hogy július 15-el véget ért a kampány, ami már csak azért is hibádzik, mert a kormány kampánya úgy hét éve nem akar véget érni, és egyik a másikat követi.

A tévé értesülése szerint Orbán Viktor nem szeretné, ha a vizes világbajnokság fókuszát elvinné a "sorosozás". Magyarul: ők is érzik, hogy halálosan kínos egy nemzetközi sporteseményt úgy megszervezni, hogy még a függönyön is Soros György lóg, a delegációkra és sportolókra pedig egy infantilis, kőegyszerűségű plakáterdő mosolyog vissza.

Gyáva kis csicskák vagytok - helyezzük magunkat gyorsan el a magyar politikai újbeszél térképére, és persze az is megértse, aki féléve még azt sem tudta, hogy ki az a Soros György, most viszont már a Borharapóban két fröccs között is csak tőle retteg, ahelyett, hogy élvezné a vicéjét.

Mit retteg, szinte már igényli.

Nekik van egy jó hírünk. Lesz még Soros. Jövő héten jöhetnek ismét a migráncsok, akik elveszik a szívünkhöz nőtt éhbérünket és munkaerő-hiányunkat, vagy valamelyik kellően távoli nyugat-európai nagyváros, esetleg Vona Gábor családi élete. A lényeg, hogy valakit, vagy valamit gyűlölhessünk. 

Megtehetik, hiszen most, hogy a demokrácia és a településkép-védelem jegyében sikerült az ellenzéki pártokat megakadályozni abban, hogy egy fél mondatot is közöljenek a közemberrel, most, hogy a kezükben a média túlnyomó része, most, hogy anyagi lehetőségeik konkrétan korlátlanok, lényegében bármilyen orbitális baromságot el tudnak adni, csak eleget kell ismételni. 

Most jöhet egy kis pihi, aztán újult erővel kampányolhat tájékoztathat minket a kormány és a CÖF, hogy legközelebb ki nevet a végén.