Fidesz likes this: Soros György ellenkampányt indít

Rogán Antal és Habony Árpád pezsgőt bonthat.

Soros György már az elmúlt napokban ellentámadásba lendült, minden bizonnyal a kormány legnagyobb örömére.

A Financial Times című brit gazdasági napilap online kiadásában és saját honlapján is reagált az Orbán-kormány támadásaira.

Kedden este az RTL Klub Híradója közölt egy interjúrészletet, amelyben Soros arról beszélt: „rosszul esik” a Nyílt Társadalom Alapítvány civil dolgozóinak, hogy a mocskolódásokra eddig nem válaszolt, ezért most meg kell szólalnia és meg kell védenie őket.

Azt mondta: az Orbán-kormány szándékosan kiforgatta az ő véleményét a nemzeti konzultációban. Hozzátette: aggódik Magyarországért, amelyre sokat gondol.

Csontos Csaba a HírTV-ben elmondta: ezek a megszólalások egy folyamat első elemei, amelyben a magyar lakosságot tájékoztatják arról, hogy „mi is az igazság”.

„Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív, tehát, hogy mi mit csinálunk”

- tette hozzá.

Csontos szerint a Soros elleni kampány elterelni próbálja figyelmet az ország problémáiról, mert a „gyűlölet nagyon jó takaró, fedőanyag”. Ehhez azonban érdemes hozzátenni, hogy

ha megindul Soros ellenpropagandája, belemegy abba a játékba, amit a kormány kezdettől fogva igyekezett kiprovokálni.

Vagyis az elkövetkezendő hónapok semmi másról nem fognak szólni, mint Soros György és egykori tanítványai háborújáról, miközben valóban elsikkadhatnak az ország valódi problémái, illetve a Fidesz kudarcos kormányzása. Rogán Antal és Habony Árpád pezsgőt bonthat.

Soros Györgyről szóló könyveket vesz a Fidesz - rögtön ötezer darabot

A Fidesz-frakció a kormányzközeli pestisracok.hu portált is fenntartó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.-től 13 millió forintért rendelt Soros Gyögyről szóló könyveket."A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja Andreas von Réty: George Soros című könyvéből vásárolt 5000 darabot. A könyveket a frakció az egyéni választókerületi képviselőknek osztotta ki."