Jobbik: Deutsch kérjen bocsánatot és mondjon le!

Deutsch Tamás méltatlan a sportban betöltött tisztségeire.

Mint a nemzeti néppárt sportkabinete fogalmaz, 

"A Fidesz, habár azt terjeszti magáról, hogy sportszerető párt, a sport szelleme egyre távolabb áll tőle.  A sportoló gyerekek, versenyzők tudják, hogy az ellenfél tisztelete az egyik legnemesebb dolog, amit megtanulhat az ember az edzőteremben vagy a versenypályán. Az edzőknek, sportvezetőknek pedig példát kellene mutatniuk."

Emlékeztetnek rá, hogy Deutsch Tamás MOB alelnökként és MTK klubvezetőként egy olimpiai érmes versenyzőt olyan jelzővel illetett, mely minden jóérzésű ember számára elfogadhatatlan! 

"Szalonnáci vagyok? Kikérem magamnak! Aki elpártol tőletek, az mind szalonnáci?"

Mint ismert, az olimpikon elkövette azt a súlyos, megbocsájthatatlan hibát, mit hibát, bűnt, hogy a Jobbik színeiben indul, sőt, kijelentette, hogy "a Fidesz egy megöregedett, elfásult, korrupt, megosztó, diktatórikus, kirekesztő, ellentmondást nem tűrő párttá vált."Nos, Deutsch Tamás úgy érezte, ezt a kijelentést úgy tudja a legjobban megcáfolni, hogy rögtön be is bizonyítja pár mondatával:

"Követeljük Deutsch Tamástól, hogy azonnal váljon meg minden, a sportéletben vállalt pozíciójától és gyűlöletkeltő megnyilatkozásáért kérjen bocsánatot az érintettől és az olimpiai mozgalomtól! A Jobbik továbbra is kiáll a sport depolitizálása mellett és kormányra kerülve el fogja tiltani a politikusokat a sportban viselt pozícióktól!"

- zárul a közlemény.