Vona Gábor üzenete 2018-ra: "mi politikusokkal, pártokkal és programokkal küzdünk, nem az emberekkel"

"Az aljas támadások tűzében néha nagy a csábítás, hogy eldobjuk a méltóságunkat, és iszapban birkózzunk meg a tolvajokkal."

Vona Gábor fontosnak tartja újra és újra hangsúlyozni, hogy a Jobbiknak úgy kell legyőzni a Fideszt, hogy közben nem válhatunk olyanokká, mint ők.

"Az aljas támadások tűzében néha nagy a csábítás, hogy eldobjuk a méltóságunkat, és iszapban birkózzunk meg a tolvajokkal. De nem tehetjük! Mi nem csupán a Fideszt, mint pártot szeretnénk leváltani, hanem a Fideszt, mint mentalitást. A korrupt, hazug, pökhendi és gátlástalan politikai stílust. Helyébe a méltóságot, felelősséget, egyenességet és tisztakezűséget kell állítanunk. Csak így tudunk sikeresebb országot építeni".

Orbán Viktor kihívója fontosnak tartja emlékeztetni saját magukat és másokat is, hogy

"mi politikusokkal, pártokkal és programokkal küzdünk, nem az emberekkel. A Fidesz és az MSZP az ellenfelünk, de a fideszes és a baloldali szavazók nem. Ők ugyanúgy magyar emberek, ugyanúgy jobb országot akarnak, akiknek ezért ugyanúgy ajánljuk a programunkat, mint a saját szimpatizánsainknak. Amíg az elmúlt évtizedek kormányai azt keresték, mi az, ami szétválasztja az embereket, mi azt keressük, mi az, ami összeköt bennünket."