Lázár: „Különbséget tettünk mindig is a menekültek és a gazdasági bevándorlók között”

Nem dőlt rá az épület.

Lázár leszögezte, hogy

„védelmet nyújtunk minden rászorulónak.”

Sőt, még azt is, hogy

„folyamatos különbséget tettünk mindig is a menekültek és a gazdasági bevándorlók között.”

Érdekes, de nem szakadt rá a Parlament teteje.

Az ENSZ az új Soros

Lázár kifejtette, hogy kiléphetünk az ENSZ migrációs tervezetének tárgyalássorozatából, mert az nem szolgálja Magyarország érdekeit. A kancelláriaminiszter 60 millió menekültről beszél, nem tudjuk, hogy miről van szó, de az biztos, hogy beleszámolja azokat is, akik Békéscsabáról Sopronba költöznek, pedig ők belső menekültek.

Lázár itt már elengedte az általa emlegetett különbségtételt is, ebben a témában migráns mindenki. Azt is problémásnak véli, hogy szerinte a legtöbb bevándorló csak „potyázik”, például Németországban.

Lázár sztorizik a nem éhező nem menekültekről

A kancelláriaminiszter a magyar-szerb határnál járt, ahol azzal szembesült, hogy „nem éhező" menekültek naponta többször próbálják hidegvágóval abszolválni a kerítés jelentette problémát. Ezt mórahalmi kamerákon látta, a rendőrök majdnem kiröhögték, mikor megkérdezte, hogy oszt történik-e itt egyáltalán valami?A menekültek kifejezést csak én használom, Lázár azt mondja, hogy ő menekülteket nem látott, csak olyanokat, akiknek van 1000 eurójuk arra, hogy a határhoz hozassák magukat, pedig ahonnan jöttek, nem annyira izmosak a bérek.