Zsolt csúnyán ráfaragott: egy ideig nem termeszt, nem árul kábítószert - videóval az elfogásról

Fotó: police.hu

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói újbudai lakásán fogták el a kábítószer-kereskedőt, akinél közel 3 kilogramm marihuánát is találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer bűnözés elleni nyomozói, a BRFK Közrendvédelmi Főosztályának munkatársaival együttműködve 2018. január 31-én délután megjelentek egy újbudai társasháznál, mert tudomásukra jutott, hogy ott a 33 éves érdi Sz. Zsolt nagy mennyiségű kábítószert halmozott fel, valamint azokat árulja is.

A nyomozók a férfit a társasház előtt elfogták, majd egy kábítószer-kereső kutya segítségével Sz. Zsolt lakásán közel 3 kilogramm marihuánát, 50 gramm heroint, 5 kábítószergyanús tablettát, 7 tő lemetszett marihuánát, továbbá 7 tő ültetett marihuánát és több százezer forint készpénzt találtak.

Sz. Zsoltot az elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az újbudai nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.