Meglepetés: nem a terrorizmus, hanem az egészségügy helyzete aggasztja leginkább a magyarokat

Seggre ült a kormánypropaganda?

Az adatok szerint

a terrorizmus mindössze a magyarok 3 százaléka szerint az ország legfontosabb problémája, sőt, még a bevándorlás ellenőrzésének kérdése is mindössze 11 százalékot érint érzékenyen.

Ezzel gyakorlatilag megmutatkozott, hogy a többség azért átlát az évek óta harsogó kormánypropagandán, Soros Györgyön, kerítésen és hordavészen, amivel a Fidesz igyekszik rettegésben tartani/kábítani a magyar népet.

Emellett szomorú, hogy környezeti kérdések is legalább ennyire hidegen hagyják a közvéleményt: ezt csupán a megkérdezettek 2 százaléka érezte számottevő problémának.

Az Ipsos MORI Társadalomkutatási Intézet rendszeresen vizsgálja, hogy mi aggasztja legjobban az embereket a világ különböző országaiban. A válaszadóknak azt a három veszélyforrást, szorongástényezőt kell megnevezniük, melyek szerintük hazájuk legsúlyosabb problémáit jelentik.

Az idén vizsgált 27 ország eredményei alapján kiderült: a legtöbb helyen az állampolgárok úgy érzik, rossz irányba mennek a dolgok.

A magyarok különösen pesszimistának bizonyultak:

Brazília, Mexikó és Olaszország után hazánk a negyedik olyan ország, ahol leginkább szoronganak az emberek.

Mitől nagybeteg a magyar egészségügy? Ha tudni szeretné, mindenképp olvassa el ezt a cikket!

Nemrég látott napvilágot az Európai Egészségügyi Fogyasztói Index (EHCI) 2017-es felmérése, ami megmutatta: teljes csőd a Fidesz-kormány egészségügyi politikája, az alapellátás színvonalát tekintve pedig, hazánk a sereghajtók között kullog. Miért teljesítünk ennyire rosszul európai szinten és milyen problémákat kellene kiküszöbölni ahhoz, hogy újra minden magyar állampolgár számára elérhető és színvonalas egészségügyünk legyen?