5+1 érv, hogy miért menj el szavazni, ha még gyermeket szeretnél!

A döntésed az ő jövője. Cselekedj!

Az alábbiakban megpróbáljuk 5+1 pontban elmagyarázni, miért fontos elmenned szavazni akkor, ha még családalapításban gondolkozol.

  1. Mert leendő szülőként sokkal nagyobb felelősséget is vállalnod kell majd, mint egy országgyűlési választáson való szavazás. Az a legkevesebb, hogy ezt a felelősséget büszkén teljesíted.
  2. Mert szeretnéd itthon felnevelni gyermeked, gyermekeid. Ma már több mint félmillió magyar család szakadt szét a külföldi munkavállalás miatt, és a kormányt mindez egy kicsit sem zavarja. Már minden 6. magyar gyermek külföldön születik – a tiéddel ne történjen meg.
  3. Mert el kell érnünk, hogy a családalapítás előtt álló fiatalok a CSOK meghagyásán túl könnyen elérhető, tömeges és minőségi bérlakás-programmal indulhassanak el útjukon. Sem a stadionban, sem a vadászkastélyban nem mutat jól a gyerekszoba.
  4. Mert fontos gyermeked XXI. századi, európai ellátása: Magyarországon súlyos hiány van gyermekorvosból, hiszen sokuk vagy felmondott és külföldre ment, vagy nyugdíjba vonult. Azt kell kormányra segítened, aki komolyan veszi az egészségügyi ellátást.
  5. Mert az oktatás alulfinanszírozott és romokban hever: ha egy modern, nyelvekre és gyakorlati szemléletmódra építő új oktatási rendszert szeretnél elérni gyermekednek, ahhoz cselekedned kell április 8-án.

5+1: Mert később baromi büszke leszel rá, hogy bárhogyan is, de részt vettél egy őrület megállításában. Gyermekeid hálásak lesznek érte, hidd el.