Nem a "csalódottak", hanem a Fidesz áll a plakátrongálások mögött

Világossá vált, ami eddig is tudott volt: a kormánypárt megrendelésére zajlanak a plakátrongálások.

A HírTV-nek azonban egy aktivista eljuttatott egy csomagot a matricákból, melyeken megrendelőként a Fidesz volt feltüntetve. Ezzel világossá vált, ami eddig is tudott volt: a kormánypárt megrendelésére zajlanak a plakátrongálások.

A plakátrongálók ráadásul egyre agresszívebbek: tegnap tudósítónkat fenyegette két öreg fideszes, éjjel pedig a Jobbik egyik önkormányzati képviselőjének kiverték a fogait, mikor megpróbálta megvédeni a plakátokat.

Fideszes plakátrongálókat fogtunk, rövidre sikerült a videóinterjú

Továbbra is folyamatos a fideszes plakátrongáló kommandók tevékenykedése, kollégánk, Bazsó Bálint találkozott is a senior tagozat két aktivistájával. A videóinterjú sajnos rövidre sikeredett, az érintettek nem örültek a nyilvánosságnak.

Összeverték a jobbikos plakátot őrző óbudai önkormányzati képviselőt

Szanyó Miklós óbudai önkormányzati képviselőt brutálisan összeverték csütörtök éjjel fideszes plakátrongálók. Két fogát kiverték, mentő vitte kórházba, sérüléseiről saját képet is feltöltött Facebook-oldalára: „A Fidesz már a fizikai erőszaktól sem riad vissza. Hiába őriztük a plakátjainkat, két fogam is bánta a mai éjszakát." - írta. Az esetről Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselőjelölt is beszámolt.