Szombaton újra megjelenik a Magyar Nemzet

Rendkívüli, ingyenes számmal jelentkezik a Magyar Nemzet szerkesztősége szombaton, írta Facebook-oldalán György Zsombor, a lap főszerkesztő-helyettese.

"Azt, hogy a Magyar Nemzet sorsa mi lesz, ebben a pillanatban nem tudhatjuk még biztosan. A szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozónkhoz időzítve rendkívüli számmal jelentkezünk. Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában. Küzdünk, utolsó lélegzetünkig! A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban fogjuk kinyomtatni és ingyenesen fogjuk terjeszteni. Aki el tud jönni a rendezvényre, biztosan kap belőle, aki pedig tud, vigyen magával több példányt is, terjessze környezetében" - írta.

A nyomdaköltséghez azonban még 400 ezer forint hiányzik. György Zsombor kéri, aki rá tud szánni valamennyi pénzt a kiadványra, írjon erre a címre:

 Aki úgy érzi, rá tud szánni valamennyi pénzt erre a kiadványra, kérem írjon erre a címre:

mnszamizdat [at] gmail.com

Az adományozók jelezhetik azt is, hogy amennyiben túlfizetés történik, arányos visszautalást kérnek-e, vagy a szerkesztőségre bízzák, hogy jótékony célra fordítsa a többletet.