A Jobbik szóvivője meghekkelte a TV2-t

Orbán=Rákosi, élő adásban.

Jakab Péter másfél éves szóvivői pályafutása során először volt a TV2-ben, ahogy a jobbikos politikus fogalmazott, a

"magyar médiavilág leghírhedtebb no go-zónájába”.

Szerinte ugyanis

„ez az a szerkesztőség, ahol nem a magyar törvények hatályosak, hanem valami fideszes szokásjog, itt nem kell betartani a szabályokat, nyugodtan lehet hazudozni, álhíreket gyártani a Jobbikról”.

Jakab Péter a TV2 stúdiójában figyelmeztette a TV2-öt arra, hogy mind a Nemzeti Választási Bizottság, mind pedig a Kúria döntését is figyelmen kívül hagyták. „Évek óta hazudoznak a jobbikról, mindenféle kormánypárti politikusok és kormánypárti 'elemzők' segítségével, de annyi gerinc nem volt bennük, hogy akár csak a kampányidőszakban behívtak volna jobbikos politikust” - magyarázta.

"Önök azt gondolják itt a TV2 szerkesztőségében, hogy Andy Vajna közpénzen felhizlalt csatornája nem a magyar törvények hatálya alá tartozik, hanem csak a Fidesz és Orbán Viktor hatálya alá tartozik"

– hallhatták a TV2 nézői

Jakab Péter példaként felhozta, hogy a TV2 műsorvezetői nyíltan kampányoltak a Fidesz mellett, amivel nemcsak a sajtóetikát, hanem a médiatörvényt is nagyon súlyosan megsértették - amiért az NVB szintén elmarasztalta a csatornát.

"Azt kell látnunk, hogy a TV2 szerves része annak a választási csalásnak, aminek eredményeként szombaton több mint százezer ember tüntetett Budapesten” - szúrt oda még egyet Jakab Péter.

Istenes Lászlónál itt telt be a pohár, és a gyenge próbálkozásai után ezután riporteri szerepéből kilépve védelmébe vette a kenyéradóit, és többek között arról beszélt, hogy "milyen fülig érő szájjal" várták az ellenzékiek az eredményeket a magas részvételi adatok láttán, majd mikor jöttek az eredmények megfordult a kommunikációjuk vasárnap este.

Lehet-e elérni sikert egy olyan országban, ahol a miniszterelnök március 15-én, nagyon súlyosan visszaélve a hatáskörével, minden magyar állampolgárt jogi eljárással fenyeget meg, aki nem a Fideszre szavaz – vetette fel Jakab Péter.

„Innen is üzenjük Orbán Viktornak, hogy nem félünk tőle, nem nekünk kell félni Orbán Viktortól, hanem féljenek azok a fideszes politikusok, fideszes körök, amelyek az elmúlt 8 évben mind anyagilag, mind pedig morálisan kifosztották ezt az országot, akik nem tettek mást, mint 3 éven keresztül 10 ezer dolgozó magyar éves jövedelméből migránsoztak, sorosoztak, és ehhez képest ezrével engedték be a migránsokat, miközben tönkretették az egészségügyet, vagy éppen az oktatást”

- mutatta be az igazságot a TV2 nézőinek az ellenzéki politikus.

Jakab nem mulasztotta el felidézni azt sem, hogy a TV2-nél sem csinálnak mást, minthogy a nap 24 órájában sorosoznak, migránsoznak, közpénzből riogatják az állampolgárokat.

Na, de a legnagyobb pofon még csak ezután érkezett:

„Az 50-es években Rákosi Mátyás, a korabeli Orbán Viktor azt mondta az újságíróknak, hogy a sajtó feladata nem a tájékoztatás, hanem a tömegnevelés. Magyarul úgy hívjuk, hogy agymosás”.

Abban egyébként egyetértett Istenes és Jakab Péter, hogy egyikük sem szeretne nem az 50-es években élni, amire felvette a jobbikos politikus, hogy ebben azt esetben jöjjön el ő is szombaton tüntetni a magyar demokráciáért, a tiszta választásokért.

Ezután Jakab Péter felállt, kezet rázott a láthatóan leforrázott műsorvezetővel, majd a „hívjanak máskor is!” mondattal távozott a stúdióból.

Itt nézhető: