Akkora verekedés volt bokszmeccs közben a nézőtéren, hogy a bokszolók is inkább azt figyelték

Vicc.

A szebb napokat látott Tyson Fury 2015 novemberében még egyhangú pontozással győzte le azt a Vlagyimir Klicskót, aki akkor már 11 éve nem szenvedett vereséget – emlékszünk még? Fury aztán annyira átadta magát a győzelmi mámornak, hogy 31 hónapig nem is szállt ringbe, kokainozott, sőt, felszedett cirka 50(!) kilót. Az angol viszont még mindig csak 29 éves, a visszatérésre ledobott 45 kilót, de az egész meccs csak bohóckodás volt.

Szombat éjszaka az ex-bajnok ellenfele az albán Sefer Seferi volt. Az erőviszonyok: Fury 10 évvel fiatalabb, 25 centivel magasabb és 30 kilóval nehezebb, sőt, Seferi még soha nem bunyózott nehézsúlyban.

Tulajdonképpen már a mérlegelésnél kilógott nemhogy a lóláb, de az egész ló is, amikor Fury ölbe vette Seferit:

Az összecsapás borzalmasan alacsony színvonalú volt, a 15 ezer néző tüntetni kezdett, majd tárgyakat dobáltak a ring felé, végül úgy szórakoztatták magukat, hogy megmutatták hogyan kellene ezt csinálni: tömegverekedés tört ki, de akkora, hogy a második menet végén még a két bokszoló is megállt egy pillanatra és a manchesteriek balhéját figyelte.

Nem tartott sokáig

A meccset egyébként Fury nyerte, Seferi a negyedik menet végéig bírta, technikai KO-val búcsúzott. Ez a momentum is egy vicc volt, Seferi a menet végén leült a sarokba, aztán többet nem volt hajlandó felkelni.

Fury a végén gyakorlatilag elismerte, hogy csak játék volt az egész:

„ha brutálisan őszinte akarok lenni, akkor az első 10 másodpercben kiüthettem volna. De mi előnyöm származott volna abból?”