Trump és Kim Dzsongun közös dokumentumokat írtak alá, de azt nem árulták el, hogy mi van bennük

Elvileg történelmi papírok.

„Nagyon fontos, meghatározó, történelmi dokumentum”

 - mondta Trump, de azt már nem fejtette ki, hogy pontosan mit írnak alá az észak-koreai diktátorral.

Az amerikai elnök ismertette, hogy sokkal jobb kedvű, hatásosabb és eredményesebb volt a csúcs, mint amire számított. Az egész találkozóra jellemző módon most is inkább ő irányított, míg Kim Dzsongun nem volt túl bőbeszédű, de megköszönte Trumpnak, hogy elfogadta a meghívást és reményét fejezte ki, hogy ezek a dokumentumok sokkal közelebb viszik egymáshoz a két országot.

A rejtélyes papírok aláírása után a teremben megtapsolták a két vezetőt, majd Trump kollégáinak is – kiemelve a külügyminiszterét, Mike Pompeót – megköszönte a szervezést.

„Teljesen más lesz az Egyesült Államok viszonya Észak-Koreával, mint mondjuk tegnap”

 - mondta Trump, hozzátéve, hogy ezzel a megállapodással pontot tesznek egy korszak végére, ami rendkívül veszélyes volt az egész világ biztonságára nézve.

Két óra múlva lesz hivatalos sajtótájékoztató, ott talán a szerződés tartalmáról is mondanak valamit.

Az évszázad találkozója: Donald Trump és Kim Dzsongun már beszéltek is

Frissítés 9: Úgy tűnik, hogy egyelőre ennyi volt. Magyar idő szerint délelőtt 10-kor tart sajtótájékoztatót Donald Trump, ez a hivatalos program következő pontja.Frissítés 8: A közös ebédnél Trump megkérdezte a szingapúri tévéseket: "Szóval csinosak és jóképűek és szépek és tökéletesek vagyunk?"Ebéd után sétáltak egy kört a kertben, majd Trump limuzinjához mentek, azt hittem, hogy itt lesz valami közös kocsikázás, de Trump csak megmutatta a verdát Kimnek.