Washington üzent Moszkvának: ne merjenek kavarni a választásoknál

Novemberben lesznek.

"Világosan értésre adtam, hogy nem tűrjük el a beavatkozást, és megtesszük a szükséges lépéseket a megakadályozására" - mondta.

Az öt órán át tartó megbeszélésen a felek megvitatták a szíriai és ukrajnai helyzetet, a kibernetikai biztonság kérdését és az iráni csapatok kivonását Szíriából. Bolton közölte, hogy az Egyesült Államok nem hajlandó engedményeket tenni a kivonulásért cserébe.

A felek nem adtak ki közös közleményt, mert az amerikai tanácsadó bele akarta venni a választási beavatkozás témáját, amire Patrusev nem volt hajlandó, mondván, hogy Oroszország nem tett és tesz ilyet.

Komoly pácban Trump? - Volt ügyvédje eskü alatt vallotta, hogy bűncselekmény elkövetésére utasította az elnök

Donald Trump volt ügyvédje, Michael Cohen vádalkut kötött és bíróság előtt beismerte kedden, hogy megsértette a kampányfinanszírozási törvényt; az amerikai média szerint ez kedvezőtlen helyzetbe hozhatja az amerikai elnököt is. Cohen eskü alatt vallotta, hogy Donald Trump utasítására követett el bűncselekményt. Eközben Paul Manafortot, az elnök volt kampánymenedzserét nyolc rendbeli csalásban találta bűnösnek az esküdtszék.