Vona és Puzsér beszélgetett - "Orbán Viktor lelke szerves rothadáson ment keresztül"

Vona Gábor videóblogjának legújabb részében Puzsér Róberttel beszélgetett.

Idézünk belőle néhány gondolatot, a teljes beszélgetés pedig a cikk alján elérhető.

"A baloldali véleményelit azt állítja, hogy ők a függetlenek, a jobboldali médiaelit legalább ennyire nem hazug, szoftosabbak, ők azt mondják, hogy nincs függetlenség, háború van, aki háborúban független, az áruló." (Puzsér)

"A joggal való visszaélés hatalmasra duzzadt, berendezkedést eredményezett, ez az alkotmányos autokrácia rendszere. Minden papíron, jogilag jogos, ugyanakkor kiüresíti a jogállami fogalmakat, kereteket." (Puzsér)

"Olyan nemzetközi fordulat zajlott le, amit értelmezni kellene. Egy 20 éves liberális hegemónia ért véget, most úgy tűnik, olyan politikusokra van szükség, akik kvázi westernhős karaktert tudnak hozni, aki belöki a csapóajtót, kilő két embert a kocsmában, megmarkolja az ott ülő hölgy fenekét, aztán kér valami rövidet. Ez a figura nőtt most társadalmi igénnyé." (Vona)

"Úgy mondom, hogy önmérsékletet kell majd tanúsítani, hogy engem tegnap rúgtak ki a Hír TV-ből. Téged Terry Blackkel buziztak. Van mit megbocsájtani." (Puzsér)

"Ahogy az előző 20 év szocialista hálózata fölült a posztkádári társadalmi korszakra, úgy látom, hogy ez még mindig ez a posztkádári társadalom." (Vona)

"Ha valakinek megromlik a lelke, szerves rothadáson megy át, az nem fog tudni másokat lelkesíteni. Azokat a nemzedékeket tudja, akiket még Kádár Jani bácsi is tudott." (Puzsér)