Lázár elegánsan szólt be Orbánnak: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, teljes őrület

Tudjuk, lehet más a vélemény.

Az egykori kancelláriaminiszter, akiről korábban többen úgy vélték, hogy ő lesz a Fidesz vezetői székének várományosa Orbán Viktor esetleges távozás esetén ismét odaszúrt egy kicsit a miniszterelnöknek.

Az ominózus klipben az iskolaigazgató éppen azt ecseteli, hogy az a baj a mai focival, hogy a fiataloknál rögtön a pénz kerül előtérbe, az hajtja őket. Erre a mondatra Lázár azonnal lecsap, hogy kritizálja a magyar focit és annak támogatóit.

„Tudod, az a legborzalmasabb, hogy van aki még pénzt is fizet azért, mert rosszul játszik egy csapat. Ez a teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, és semmi eredmény nincs. Elég súlyos helyzet.”

Lázár egyébként sosem szívlelte a stadionok lelátóit, 2015-ben például arról beszélt, hogy szerinte az állami pénzeknek nincs helye a magyar fociban.

De nem kell aggódnunk. A csongrádi fenegyerek nyugodtan kritizálhatja a kormányt, sőt magát Orbán Viktort is, hisz hétfő óta tudjuk, hogy ők nem hallgattatnak el senkit, akinek más a véleménye.