És, igen: Mészáros Lőrinc szállt ki a Londonból hazatérő magángépből a Vidi meccse után

Micsoda meglepetés!

A 24.hu a Liszt Ferenc repülőtéren fotózta le azt a 17 milliárd forintot érő luxus magángépet, amivel Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc is előszeretettel utazik. A géppel tegnap a MOL Vidi FC Európa Liga-meccsére utazott ki a kormányközeli elit.

Van pofájuk :DDD Most szállt le Londonban a milliárdos magángép, este játszik a Vidi a Chelsea-vel

Közepesen hangosan röhögtünk fel a szerkesztőségben, amikor olvastuk a 444.hu cikkét arról, hogy éppen London felé tart az a magángép, amivel Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc is többször utazott már. Hogy miért? Mert este játszik a Mol Vidi FC a Chelsea-vel Európa Liga-meccset.

A lap fotósa lefényképezte, amint Budapesten leszáll a Bombardier 6000-es gépről Mészáros Lőrinc és üzlettársa, a Duna Aszfaltot irányító Szíjj László. Mint írják, a repülőn utazott ezúttal Mészáros topmenedzsere, Jászai Gellért és a felcsúti milliárdos több más bizalmasa is.

A MOL Vidi londoni találkozóján Orbán Viktor, Csányi Sándor OTP-vezér és Schmidt Mária is ott volt, a mérkőzést 1-0-ra vesztette el a magyar csapat.

Csányi Sándor minden bizonnyal a saját gépével ment, amely csütörtökön kora reggel startolt Budapestről, hogy még egy oroszországi kitérő is beleférjen a napjába - írják. Ám az kérdéses, hogy Orbán Viktor kinek a szolgálatait vette igénybe, mert sem elmenni, sem visszajönni nem látták, a mérkőzésen viszont ott volt - igaz, Csányiék gépére a leszálláskor nem láttak rá, talán azon ülhetett a miniszterelnök.