70 percig bírta a Vidi a Chelsea ellen, végül egy góllal kaptak ki

A MOL Vidi FC kemény védekezéssel sokáig tartani tudta a 0-0-s eredményt, helyzeteik is akadtak, de a 70. percben mattolta őket a Chelsea. Kovács István még ezután is egyenlíthetett volna.

Az első tíz percben Emersonnak volt két helyzete is, de mindkettő fölé ment. A 18. percben Pedro remek passza után Morata volt ziccerben, de nem találta el a kaput. A 41. percben a Vidinek is volt helyzete, Juhász emelése után Nego emelt a jobb sarok mellé, a 44. percben újra ő próbálkozott, de két óriási csel után a kapus ölébe tette a labdát.

A második félidő Vidi támadással kezdődött, Nego körülbelül 11 méterről lőtt, Kepa védte ezt is. A Chelsea válasza gyorsan érkezett, de Willian szabadrúgása után Morata csak a levegőbe bólintott, a labda helyett.

A 70. percben jött, amire már sokkal korábban lehetett számítani: Fabregas emelt Willian elé, aki középre fejelte a labdát, Morata megelőzte Juhászt és öt méterről a léc alá bombázott. A 76. minutumban végleg eldönthette volna a Chelsea, de Hazard beadása után Barkley fejesét a felső léc hárította.

A 84. percben viszont egyenlíthetett volna a Vidi. Fiola kiváló passza után Kovács jobbal lőtt, de Kepa bravúrral védett, így maradt az 1-0.

Folytatás a PAOK ellen, idegenben, október 25-én.

(fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
A Momentum mást képvisel, Brenner Koloman pedig hiteles.
1
sss
2019. december 07. | 10:52
1
A Momentum mást képvisel, Brenner Koloman pedig hiteles.
„Utat török a sötétségben / A rockkal vagyok összenőve”
A előbbi szerint viszont több járművezető is megengedhetetlenül bánt az utasokkal.