Jó kis meglepetéssel készül a HÉV Mikulásra!

A MÁV-HÉV különleges meglepetéssel készül a Mikulás-napon és jövő héten: Mikulás HÉV névre hallgató vonat indul december 6-án és 11-én, 16:25-kor a Batthyány térről, Szentendréről pedig 17:35-kor fordul vissza. A Mikuláson kívül krampuszok is várják a gyerekeket a szentendrei HÉV vonalán közlekedő Mikulás HÉV-en – közölte a MÁV Kommunikációs Igazgatósága.

Mint ismertetik, számos szakember dolgozott azon az elmúlt hetekben, hogy a kevésbé ismert L VII-es, P XV-ös és M VIII-as járművek forgalomba állhassanak a nosztalgiaszerelvényhez a Mikulás-napra, így igazi meglepetést és örömet okozva a gyerekeknek. Mellettük a szülők, nagyszülők is élvezni fogják az utazást a fűtött és kivilágított nosztalgikus hangulatot idéző járműveken.

Az online jegyek elővételben a bmejegy.hu weboldalon vásárolhatók egységesen 1900 forintért. A megvásárolt jegyeket okostelefon vagy táblagép képernyőjén, illetve kinyomtatva is be lehet mutatni az induló állomáson. A helyszínen egységesen 2000 forintért – csak készpénzes fizetéssel – váltható menetjegy.

Az események a MÁV-HÉV Facebook-oldalán követhetők.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András