"Nemzetstratégiai érdek a hazudozás"

A Jobbik határozottan visszautasítja, hogy a Riposthoz, a Lokálhoz és a Magyar Időkhöz hasonló notórius hazudozók megmentése nemzetstratégiai jelentőségű lenne.

Mint ismert, az Orbán-kormány szerdán nemzetstratégiai érdekké nyilvánította a saját, közpénzből fenntartott propagandamédiáját, így a magyar médiatörténet legnagyobb vagyoni és hatalmi koncentrációját nem vizsgálhatja semmilyen hatóság. 

Semmi, de tényleg semmi határa nincs a pofátlanságnak: Orbán nemzetstratégiai jelentőségűvé nyilvánította a lakájmédia összevonását

Múlt csütörtökön jelentették be a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány létrehozását, amelynek a NER-oligarchák azon nyomban oda is adományozták sajtóérdekeltségeiket. A hatalmas csomagban benne van a Mediaworks (a Nemzeti Sport, a megyei lapok és egy sor termék kiadója), a Modern Media Group (a Lokál és a 888 kiadója), a Magyar Idők, az Origo, illetve a kormánypárti rádiók és tévék nagyobbik része.

"Azok után, hogy a Fidesz leszavazta azt a jobbikos javaslatot, hogy ne kaphassanak állami támogatást a rendszeresen hazudozó médiumok, mára kiderült az is: létezésük Orbán szerint egyenesen nemzetstratégiai érdek"

- áll a Jobbik csütörtöki közleményében.

Mint írják: a legnagyobb ellenzéki párt "határozottan visszautasítja, hogy a Riposthoz, a Lokálhoz és a Magyar Időkhöz hasonló notórius hazudozók megmentése nemzetstratégiai jelentőségű lenne. Ez olyan sértés az igazságszerető magyar nemzetre nézve, amit még egy lókupectől sem fogadunk el."

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss