2018. 12. 14. 13:51

A Fidesz minden tüntető mögött Soros Györgyöt látja

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján előrukkolt az atomfegyverrel: „bevándorláspárti Soros-hálózat” szervezi a rabszolgatörvény elleni tüntetéseket.

A kormánypárt nem a túlórák növelése miatti felháborodás számlájára írja a megmozdulásokat, hanem arra, hogy csak balhét akarnak az emberek.

„Nekik egy a lényeg: a balhé és a provokáció, semmit sem tisztelnek, számukra semmi sem szent. Tudatosan, előre tervezetten és erőszakosan provokálják a rendőröket”

- jelentette ki Hidvéghi.

A napok óta tartó több ezres tüntetésekről azt mondta, hogy azokon csak „ugyanaz az 1000-1500 ember vesz részt”, akiket a „Soros-hálózat” korábbi politikai rendezvényein már láthattak, vagyis mindenki „külföldi Soros-zsoldosok”.

„Törnek-zúznak az utcákon, és azért provokálják a rendőrséget, hogy le tudják járatni hazánkat. Láthatóan a Soros-hálózat semmit sem tisztel: sem a magyar emberek döntését, sem a törvényeket, sem a rendőröket” - fogalmazott.

Hidvéghi szerint a magyar emberek nem kérnek ezekből a tüntetésekből, és elutasítják a „magukból kivetkőzött Soros-aktivistákat”. Hozzátette: Magyarország nem kér „a Soros-hálózat erőszakos provokációjából”.