Keményen visszaszólt a gimnazista lány az őt prolizó Bayernek: „Nézzen tükörbe!”

Nagy Blanka szerint nem lehet egy olyan kormányról szépen beszélni, ami tönkreteszi a népét.

Az Alfahíren megírtuk, hogy Bayer „szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis prolinak” nevezte a fiatal lányt, aki korábban több kormányellenes tüntetésen részt vett, illetve egy decemberi kecskeméti megmozduláson beszédet is mondott. Nagy Blankát most a hvg.hu szólaltatta meg.

Bayer üzent a kormány ellen tüntető gimnazista Nagy Blankának: „szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli"

Az Echo TV Bayer Show című műsorában nem az a legszürreálisabb, ahogy Bayer Zsolt rendszeresen elengedi magát, hanem az, hogy mindezt élő közönség előtt teszi. Azt pedig nehéz elképzelni, hogy vannak olyan emberek, akik jó érzéssel tudják végighallgatni, amikor a fröcsögő káromkodás és gyűlöletkeltés fideszes mestere, Bayer Zsolt egy 18 éves lányt gyaláz a műsorában, csak azért, mert kritikát mert megfogalmazni a kormánnyal szemben.

A gimnazista lány szerint vicces, hogy épp egy olyan úriember beszél róla így, aki maga is ilyen tónusban szokott beszélni.

„Itt vagyunk a 21. században, és még mindig le tudunk ragadni annál, hogy valaki kimondott két csúnya szót”

- nyilatkozta a hvg.hu-nak. Azt is mondta: Bayerben nincs annyi, hogy ennyi idősen el tudja engedni ezt az ügyet, illetve

„ha én annyi idős lennék, mint Bayer, belegondolnék, hogy ilyen szavakkal beszélek egy 18 éves emberről.”

Arról is beszélt, hogy miért fogalmazott keményen a kormánnyal szemben: elragadta a hév, de úgy gondolja, nem tud egy olyan kormányról szépen beszélni, amely láthatóan tönkreteszi a népét, és csak a kapzsiságon, a korrupción jár az esze.

Bayer Zsoltnak azt üzente:

„Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja.”

(Fotó: Bezerédi Tamás/Alfahír)