Emberölési ügy lehet az Anna & the Barbies énekesnőjének fenyegetéséből

Emberölés bűntett előkészületével is megvádolhatják azt a férfit, akivel szemben korábban az Anna & the Barbies énekesnőjének zaklatása miatt indult eljárás.

A férfi hónapokon át Facebookon keresztül zaklatta Pásztor Anna énekesnőt szerelmes üzeneteivel, az Index a tárgyalásról azt írja, hogy a vád szerint 196 oldalnyi levelet küldött neki. A zaklatás egy idő után erőszakossá vált, és a férfi azzal fenyegette a művészt, hogy megöli őt, a családját és a zenekarjának tagjait is.

A fenyegetések hatására tavaly augusztusban, a zenekar Budapest Parkban tartott koncertjén már a biztonsági személyzet is figyelte az esetleg felbukkanó férfit, aki fel is tűnt a tömegben.

Miután elfogták és átadták a rendőröknek kiderült, hogy egy kést rejtett a cipőjébe.

A bíró szerint így már nem egyszerű zaklatásról, hanem emberölés előkészületéről is szó lehet, ezért az ügyet átrakták a Pesti Központi Kerületi Bíróságról a Fővárosi Törvényszékre.

A dunaszerdahelyi vádlott, P.J. távmeghallgatással, előzetesből, egy tévén keresztül beszélt és tagadta, hogy bántani akarta az énekesnőt.

Az Index úgy idézi Pásztor Annát, hogy a zaklató egyik fotója szerint

„Ez az ember megvagdosta magát, összecsöpögtetett egy asztalt a saját vérével, és amivel megvágta magát, az valami konzervtető volt, arra volt ráírva: Kezdjetek el élni!"

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss