Parádés mérkőzésen jutott tovább a Tottenham!

.

Nagyszerű mérkőzésen, 4:3 arányban nyert a Manchester City, ám idegenben lőtt több gól miatt a Tottenham jutott tovább. Az angol csapatok párharca az utolsó percig kiélezett volt

„Hihetetlen volt a mérkőzés, főleg ahogyan befejeződött. Nagyon büszke és boldog vagyok. A játékosaim egytől egyig hősök, igazán büszkék lehetnek a teljesítményükre. Abban a pillanatban, amikor Sterling belőtte a harmadik gólját, masszív csalódottságot éreztem, egyben persze hirtelen rengeteg sok minden jutott az eszembe, de aztán megváltoztatta a játékvezető a döntését. Ilyen játék a futball, ezért is szeretjük. A csapat ma egy elképesztő meccsen mutatott nagyszerű karaktert” – nyilatkozta Mauricio Pochettino, a Totottenham edzője a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

„Elég közel álltunk a továbbjutáshoz, és kegyetlen dolog így búcsúzni, de el kell fogadnunk, és együtt kell élnünk ezzel. Mindenki nagyon jól játszott. Húsz perc után 3–2-re vezettünk és a második félidőben mindent megtettünk, hogy nyerő szituációba kerüljünk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Ám ebben a versenysorozatban, ilyen szinten a hibákat már nagyon csúnyán megbünteti az ellenfél” - mondta szomorúan Pep Guardiola a City vezetőedzője. 

A mérkőzés kiélezettségét jól mutatja, hogy még a 93. percben úgy tűnt, hogy a Manchester City továbbjut, ám a videobíró segítségével megállapították, hogy Rahem Streling gólja érvénytelen volt. 

Rahem Sterling visszavont találata

A mérkőzés összefoglalója

 

A Tottenham együttese az Ajax ellen játszik az elődöntőben.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Balogh Gábor

Friss

sss
2019. Augusztus 17. | 08:48
1
sss
2019. Augusztus 16. | 17:45
A német kancellár a magyarországi határnyitás 30. évfordulójára rendezett hétfői ünnepségre érkezik Sopronba.
Az előválasztáson az arra jogosultak csupán 4 százaléka vett részt.
A politológus otthagyja az elemzést és az oktatást is, hogy Brüsszelbe költözzön.
Az üzletember levélben kereste meg az egyetemet és megköszönte a kitartását.