Mészáros után Rogán Cecília és Sarka Kata is mesés gazdagodásba kezdett

Mészáros után Rogán Cecília és Sarka Kata is mesés gazdagodásba kezdett

Közös cégük 128 százalékos növekedést produkált egy év alatt.

Lehet, hogy Mészáros Lőrincnek hamarosan kihívója akad Rogán Antal személyében. Vagyis, hogy egészen pontosak legyünk a miniszter dőzsölését fedezni hivatott, néhány éve üzletasszonnyá avanzsált Rogán Cecília személyében.

A miniszterelnöki kabinetiroda vezetőjének feleségének Sarka Katával közösen tulajdonolt cége, a Nakama & Partners bevételei az elmúlt években szárnyalásba kezdtek. Míg 2016-ban csupán 51 milliós bevételt könyvelhettek el, ez 2017-re 522 millióra forintra, 2018-ra pedig 1192 millió forintra emelkedett.

A cégből 136 millió osztalékot vettek ki, Rogán Cecília vezető tisztségviselői munkadíja 12 000 000 forint volt, az alapító Sarka Kata azonban beérte egy szerényebb 9 600 000 forintos munkadíjjal.

Feltűnő, hogy a cég Rogán Cecília 2016-os érkezése után kezdett dinamikus fejlődésbe, az Index megjegyzi, hogy a politikusfeleséggel együtt megjelentek az állami támogatók is, a Szerencsejáték Zrt., az MVM, az Antenna Hungária, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Olimpiai Bizottság felkerült a partnerlistára, a MÁV pedig féláron adja a vonatjegyeket azoknak, akik vidékről utaznak a cég legújabb budapesti rendezvényére.

A további növekedés borítékolható, hiszen a két üzletasszony a sport és fitnesz világában is igyekszik terjeszkedni, már csak a téteket kell megtenni, hogy mikor előzik meg gazdagodás terén a Mark Zuckerberget és Elon Muskot is beérő Mészáros Lőrincet.