Egy siófoki képviselő is távozott a Mi Hazánkból

Wald Marianna
Fotó: Siófok-hírek

Folyatódik a kilépési hullám a Toroczkai László vezette Mi Hazánknál. Az Alfahír siófoki forrásaitól úgy értesült, hogy Wald Marianna siófoki önkormányzati képviselőnek is elege lett a pártban kialakult tarthatatlan állapotokból, és kilépett a Mi Hazánkból, követve az elmúlt napokban távozó társait.

Wald Marianna egyike volt azon volt jobbikos önkormányzati képviselőknek, akik tavaly nyáron hagyták ott a Jobbikot annak érdekében, hogy az elsők között csatlakozzanak a Mi Hazánkhoz.

Az Alfahíren beszámoltunk arról, hogy a napokban a Mi Hazánk több prominense is csalódottan kilépett a pártból: Ferenczi Gábor alapítótag, devecseri polgármester, országos alelnök, Orbán Imre, a párt pápai szervezetének elnöke és Veszprém Megyei Önkormányzat képviselője, Bartha Barna, a párt ceglédi vezetője, illetve Szabó Ákos, a párt nagykátai polgármesterjelöltje, a Mi Hazánk Ifjai alapítója.

Frissítés: A Mi Hazánk Mozgalom Facebook-posztban megerősítette, hogy siófoki önkormányzati képviselőjük kilép a pártból, de állításainkkal ellentétben, családi okokból hagyja ott a mozgalmat.