Orbánék újabb milliárdokat szórnak el az olimpiai központra

olimpia

Az Orbán-kabinet a rendkívüli kormányzati intézkedések tartalékaiból 2,359 milliárd forintot csoportosít át a Nemzeti Olimpiai Központ beruházás támogatására – derül ki a Magyar Közlöny pénteki számából. A miniszterelnök által jegyzett kormányhatározat részleteiből kiderül, az összegből 1,9 milliárd forint lesz közvetlenül a beruházásra fordított összeg, dologi kiadásokra 397 millió forint jut, 49 millió forint az egyéb működési kiadások előirányzatra megy, míg 12,5 millió forintot személyi juttatásokra és azok közterheire fordíthatnak.

A napi.hu arra emlékeztet, a kormány két héttel ezelőtt már 11 milliárd 145 millió forintot hagyott jóvá erre a célra. Még 2014 márciusában egy akkori kormányhatározat 20,2 milliárd forintot irányzott elő a Nemzeti Olimpiai Központ beruházására.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

sss
2019. december 12. | 10:22
1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.