Tüttő Kata csábosan becsönget és a fogmosó Schmuck nyitja az ajtót

Tüttő Kata

Az egyébként is a Mariana-árok mélyébe süllyedt politika színvonalat próbálják lejjebb tornászni a fővárosi polgármesterjelöltek elképesztő kisvideóikkal. Ráadásul ezeket még csak nem is az Ördög ügyvédje, hanem ők maguk teszik közzé.

A mélyenszántó kisfilmekből nem tudhatunk meg semmit, vagyis annyit, hogy Tüttő Kata, az ellenzék belvárosi polgármesterjelöltje a jó nők csábító erejét próbálja bevetni szavazatszerzés gyanánt. Valahogy így:

Amire ellenfele, Schmuck Andor válaszvideóban fogmosás közben ajtót nyit és utalva arra, hogy Tüttő korábban a XII. kerületben tevékenykedett csak annyit mond:

„Szia Kata! Eltévesztetted az ajtót, na meg a kerületet is.”

Ha már a Való Világ szintjén járunk, akkor szavazzunk.

 

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.