Jobbik: "Az, hogy valaki korrupciós pénzből drogokat fogyaszt és prostituáltakkal közösül, nem magánügy"

Glázer, Borkai, Dobrev

"Elvitathatatlan, hogy a politikusoknak is van magánszférája és nem tartozik minden a nyilvánosságra"

- válaszolta mai budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a Jobbik szóvivője az Alfahír arra vonatkozó kérdésére, hogy mi a párt álláspontja azzal kapcsolatban, hogy a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Dobrev Klára és a szintén DK-s, győri polgármesterjelölt, Glázer Tímea is magánügynek titulálta Borkai Zsolt fideszes polgármester botrányát.

Az ellenzéki honatya ugyanakkor hozzátette:

"Viszont az, hogy valaki korrupciós pénzből drogokat fogyaszt és prostituáltakkal közösül, nem magánügy."

Szilágyi György
Szilágyi György

Szilágyi kiemelte:

"Legfőképpen akkor nem tartjuk annak, ha az illető politikai szerepvállalásában feddhetetlen családapának állítja be magát, és ezzel próbálja meggyőzni a választókat arról, hogy rá szavazzanak."

A szóvivő azt is közölte: az, hogy Borkai Zsolt politikusként valószínűleg a hatalmával visszaélve károsította meg Győr városát és a választópolgárokat, illetve kenőpénzeket fogadott el, melyekből később drogpartikat és orgiákat rendezett,

messzemenőkig kimeríti a közügy fogalmát.

"Engem az is felháborított, amikor ezt a Fidesz próbálta meg magánügyként beállítani, ugyanígy felháborít, ha ellenzéki politikusok akarják így tálalni a történteket"

- fogalmazott a DK-s álláspontra utalva Szilágyi György.

A Jobbik mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a párt a horvát hatóságoknál is feljelentést tesz a fideszes Borkai Zsolt botrányos orgiázásával kapcsolatban.

Az ellenzéki erő emellett egy kampányfilmet is eljuttatott a Köztévéhez, amelyben a magyar valóságot - többek közt a kormánypárti sajtó által elhallgatott Borkai-botrányt - mutatnák be a magyar tévénézőknek. A párt szerint egyelőre kérdéses, hogy az állami televízió teljesíti-e törvényi kötelezettségét és leközli-e a videót.

A horvát hatóságoknál is feljelenti az orgiázó Borkaiékat a Jobbik

Napjainkban a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós, drog- és szexbotránya zajlik, ami túlmutat Borkai Zsolt, győri fideszes polgármester viselt dolgain - mondta el budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a Jobbik szóvivője. Az ellenzéki képviselő szerint a kormánypárti városatya ügye betekintést enged a NER korrupciós mechanizmusába: "A visszaosztási gyakorlatba, a kamumegbízásokba, a túlárazásba, a haveri körök helyzetbe hozásába, vagyis a Fidesz és Orbán Viktor vezetésével működtetett maffiaállam sajátosságaiba."

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
1
sss
2019. december 11. | 11:43
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.