Dobrev Klára is megvédte a fiatal lányokkal szexelő Borkai "családapa" Zsoltot

Dobrev Klára
Dobrev Klára
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Egészen furcsa erkölcsi leckét kaphattak tegnap este az Atv Egyenes beszéd műsorának nézői. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője ugyanis kifejtette,

a győri fideszes polgármester, Borkai Zsolt szexbotránya nem tartozik a nyilvánosságra.

Kifejtette azt is, hogy egyetért a szintén DK-s Glázer Tímeával; az ellenzéki polgármesterjelölt ugyanis szintén arról beszélt tegnap, hogy

Borkai videóival nincs dolga a politikának. 

Azért az némileg furcsa, hogy a DK női politikusai szerint a szexbotrány után is maradhatna a közéletben a fideszes politikus, így pedig együtt is dolgoznának azzal a közéleti szereplővel, aki ha valóban prostitúciót vett igénybe, nyíltan szexuális tárgyként tekint a nőkre. 

Dobrev Klára - Gyurcsány Ferenc felesége - egyébiránt meg is magyarázta, hogy úgymond, miért őrzik a politika méltóságát (miközben a magyar belpolitika egy része a PornHubon landol), és miért gondolja úgy, hogy ennyi még belefér:

"Az hogy a magánéletben a politikus hogy viselkedik, annak nincs helye a közéletben. Egyébként ez a Fidesz sajátja, hogy meg akarja szabni, hogy hogyan kell az embereknek viselkedni a magánéletben, vagy adott esetben a négy fal között is".

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.