Egy szerb lap azt állítja, hogy hat nő volt a jachton Borkaiék buliján

Egy szerb lap azt állítja, hogy hat nő volt a jachton Borkaiék buliján

A 444 vette észre, hogy a belgrádi bulvárlap, a Kurir online kiadása közölt anyagot Borkai Zsolt szexbotrányáról. Az újság állítása szerint nyilatkozott nekik az egyik résztvevő nő, de érdemes fenntartásokkal kezelni a történetet.

A Kurir azt írja, hogy az 54 éves győri fideszes polgármester tavaly júniusban hajózott Dubrovniknál, ezzel szemben a szivárogtató blog szerint Pünkösd környékén zajlott a kirándulás, míg Borkai nyilatkozata alapján évekkel ezelőtti a felvétel.

A partin állítólag résztvevő és nyilatkozó nő szerint összesen hat nő volt a fedélzeten, köztük három horvát, szerinte az egyik az ismert horvát modell, Iva Grguric volt.

Összesen hat lány volt. Tavaly júniusban történt. Egyikük intézte a többieket, ő küldött egy SMS-t mindannyiunknak. A többi lány már Dubrovnikban volt, mi Ivával később autóval érkeztünk Zágrábból, ő vezetett. Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba. 

A nő Iva Grguricot nevezte főszereplőnek, aki a többieknél tovább maradt és extra juttatást kapott a kívánságok teljesítésére. Úgy tudja, hogy egyik résztvevő sem volt hivatásos prostituált, amúgy egész nap ittak és nevettek, játszottak.

A kormánypárti lap szerint Borkai holnap kilép a Fideszből

A Magyar Nemzet írja, hogy Orbán Viktor kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke, valamint Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta a nyilvánosságra került jachtos szexvideók után országos botrányba keveredett, de vasárnap Győr élére újraválasztott polgármestert. A lap információi szerint a találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap bejelenti kilépését a pártból.