800 ezres állásra keres jelentkezőt a Fidelitas

""
N1TV

A 24.hu információi szerint jól fizető álláshirdetést tett közzé a szervezet tagságánál a Fidelitas. A Fidesz ifjúsági tagozata vezetői és kommunikációs feladatok ellátására keres tapasztalt, de fiatalos munkatársakat.

Elvárás továbbá a magas fokú politikai lojalitás, teherbírás, kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs képesség, valamint precíz munkavégzés és csapattal történő együttműködés. A felhívásból a lap szerint az is kiderül, hogy a munkavégzés helye az V. kerület, a vezető poszt fizetése havi 700-800 ezer, a kommunikációsé havi 600-800 ezer forint, közéleti szereplőtől érkező ajánlás előny.

A Fidelitas nem toboroz munkaerőt, nem közvetít állásokat, ez a tevékenység nem tartozik a szervezet alapvető célkitűzései közé

- ezt már Fidelitas válaszolta a 24.hu megkeresésére, hozzátéve, hogy a Fidelitas rendszeresen kap informális és formális megkereséseket multi, KKV, állami és nem-állami szereplőktől, "ha tehetséges, munkájára igényes, megbízható és motivált fiatalokkal szeretnék versenyképesebbé tenni humán összetételüket".