Egy napig, látható eredmény nélkül vizsgálódott az MSZP az álmentős videó ügyében

Egy napig, látható eredmény nélkül vizsgálódott az MSZP az álmentős videó ügyében

Úgy tűnik, az MSZP részéről lezártnak tekintik az álmentős videót, és elég hamar túl is léptek ezen a kínos ügyön. 

Az Indexnek a párt sajtóosztálya ma arról írt, hogy

"a belső vizsgálat, ahogy az az ATV június 10-i Egyenes beszéd című műsorában Tóth Bertalan elnök elmondta, lezárult". 

Ez azért érdekes, mert aznap jelentette be a vizsgálatot a pártelnök. Tehát egy nap alatt megválaszolták a szocialisták a kérdéseiket. 

Hogy lett-e felelősségre vonás, azt nem tudni. Az MSZP csak annyit árult el, hogy a rendőrség az MSZP-ből senkit nem keresett meg. 

Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője készített egy videót, amelyben egy magát mentődolgozónak állító nő arról beszél, hogy az általa szállított tíz kórházból hazaküldött betegből kilenc meghalt. Később kiderült, hogy a nő nem dolgozott egyetlen mentőszolgálatnál sem, hiteltelenítve ezzel az ellenzéki pártok kritikáját a kórházi ágyak kiürítésével kapcsolatban. 

Az államtitkár már hazudni sem tud a koronavírus kórházi áldozatairól

Ha valaki, akkor Rétvári Bence államtitkár nagyon megdolgozik az adófizetők béréből elvont pénzéért. Láthatóan teljesen tisztában van azzal, hogy ő soha nem fog olyan helyzetbe kerülni, mint azok a mentődolgozók, akiket azért rabosítanak, mert nem mertek rendőri kíséret nélkül bemenni egy romatelepre. Rétvári Bence államtitkár, ilyenekkel nem kell foglalkozni, de leszarhatja a demokráciát is.