Márki-Zay egy olyan országot szeretne, ahol a fideszes politikusok is felvállalhatják a homoszexualitásukat

Márki-Zay egy olyan országot szeretne, ahol a fideszes politikusok is felvállalhatják a homoszexualitásukat

Márki-Zay Péter is belekeveredett az Orbán-kormány legújabb politikai termékébe, a homoszexualitással szembeni kommunikációs afférba (tegyük hozzá zárójelbe, ezt a Mi Hazánk elég ügyesen meghekkelte - persze most nem vizsgálva a kérdés erkölcsi vonzatát). 

MI A VÁLLALHATATLAN? KIMONDANI A NYILVÁNVALÓT, VAGY HOMOSZEXUÁLIS KDNP-SKÉNT BUZIZNI ÉS GYŰLÖLETET SZÍTANI? Az ATV...

Közzétette: Márki-Zay Péter – 2020. október 12., hétfő

Mindenesetre, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője a szerencsi kampányzárón a 444 videója szerint egy kormánypárti provokátornak arról beszélt, hogy a Fideszben van a legtöbb homoszexuális. Ezt az ATV úgy írta le, hogy vállalhatatlan kijelentést tett a politikus. 

"Mi a vállalhatatlan? Kimondani a nyilvánvalót, vagy homoszexuális KDNP-sként buzizni és gyűlöletet szítani?"

- tette fel a kérdést ma a Facebook-oldalán Márki-Zay Péter.

Felidézte:

"múlt héten a Fidesz cinikus melegellenes gyűlöletkampánya miatti felháborodásomnak egy Facebook-bejegyzésben is hangot adtam (azt érdekes módon nem hozta le egyik médium sem...). Akkor egy Vona Gábornak eljuttatott bizonyítékra hivatkoztam, de mindezt közszereplőkkel beszélgetve nekem is több forrás megerősítette. Tavaly Washingtonban például

egy sok évig hazánkban élő beszélgetőtársam elárulta, hogy az egyik, azóta is HANGOSAN BUZIZÓ KERESZTÉNYDEMOKRATA POLITIKUS hátsó fertályából egy alkalommal éppen egy általa személyesen ismert sebésznek kellett egy játékszert eltávolítania..."

Hódmezővásárhely polgármestere szerint a kormánypárti politikusok erkölcsi színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, migráns-betelepítőként migránsokkal riogatnak, és pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen folytatnak gyűlöletkampányokat.

"Szerencsére a magyarok igenis toleránsak az eltérő szexuális orientációjú emberekkel, Vásárhelyen még a Fidesz által gyermekekkel kapcsolatos pozíciókra kinevezett melegeket sem kritizálta senki. Ahogy a kommunista ügynökakták nyilvánosságát sem azért követelem, hogy az érintetteket kiközösítsük, hanem hogy senkit ne lehessen a múltjával zsarolni (sajtóban is leközölten III/3-as előéletű fideszes politikusokat is rendszeresen újraválasztanak, elfogadva a múltjukat), ugyanúgy számomra elfogadhatatlan, hogy egy másságát titkoló közszereplőt ezzel bárki zsarolhasson. Egyelőre a számos meleg politikus közül alig akad, aki nyíltan vállalta volna homoszexualitását"

- közölte. 

Márki-Zay Péter végül közölte, egy olyan Magyarországot szeretne, ahol a fideszes politikusok is szabadon, félelem nélkül felvállalhatják homoszexualitásukat.