Büntethetik akármennyire, akkor is Jakab Péter a legnépszerűbb ellenzéki politikus itthon, meg úgy tűnik, lassan a világhálón is

Büntethetik akármennyire, akkor is Jakab Péter a legnépszerűbb ellenzéki politikus itthon, meg úgy tűnik, lassan a világhálón is

A több mint 1 millió követővel rendelkező „Non sono bello ma spaccio” nevű Facebook-oldalon számunkra ismerős arcot pillanthattunk meg nemrégiben, ha véletlenül oda tévedtünk volna.  

Igen, Jakab Péter, a Jobbik elnöke látható egy zsák, vagyis mára már inkább „A” zsák krumplival a magyar Parlament épületében.

Ugyan Orbán Viktorig  - spontán testőrségének hála - nem jutott el a NER 10. évében a voksolások szimbólumává vált zöldség, a közkedvelt olasz oldalon úgy tűnik, igen népszerűvé vált, hiszen a fotóra rengetegen reagálták.

Zsák krumpliért annyira még soha nem dulakodtak fideszes politikusok, mint ma

Mint azt nemrég megírtuk, újfent egy csodálatos eseménnyel lett gazdagabb a tekintélyes múltú magyar parlamentarizmus, amikor is Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Parlament azonnali kérdések órájában Orbán Viktor miniszterelnököt faggatta, majd a borsodi időközi választás kapcsán szeretett volna egy, a NER 10. évében a voksolások szimbólumává "nemesült" zsák krumplit átadni a miniszterelnöknek.

A bejegyzésnek, melyhez az alábbi szöveg társul - Amikor a fizika feladatot végezted el, de nem tettél az eredmény után mértékegységet - ugyan túl sok politikai vonatkozása nincs, mi, magyarok azonban pontosan tudjuk, mennyit is ér az a zsák krumpli.

Hiszen például októberben, az olaszoktól kicsit távolabb, Borsod 6-ban is volt egy feladat, az eredmény mértékegysége pedig olybá tűnik, nem hosszban vagy űrtartalomban volt meghatározható, sokkal inkább krumpliban.