George Clooney szerint Orbán az egyik példa arra, mennyi gyűlölet van a világban

George Clooney szerint Orbán az egyik példa arra, mennyi gyűlölet van a világban

George Clooney az új filmje kapcsán beszélt arról, hogy a jelenlegi világunk nagyon könnyen válhat olyan baljós posztapolitikussá, mint amelyet a következő alkotásában láthatnak a nézők. 

A film, ami elvileg december végén jelenik majd meg a Netflixen, egy valamelyest poszt-apokaliptikus sci-fi, amelyben Clooney egy tudóst játszik, aki az Északi-sarkon van egyedül, és egy csapat űrhajóst kell figyelmeztetnie valami nagyon katasztrofális dologról. Mindez a nem olyan távoli jövőben, 2049-ben játszódik. Clooney az interjú vége felé (30 perc után) arról beszél, hogy a film hangulatát meghatározta, hogy mennyi dühöt és gyűlöletet élt át mindenki világszerte, "nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon", Szerinte ha most ez jellemzi a világunkat, akkor 30 év múlva ez könnyen elvezethet egy olyan világhoz, amilyenben a film játszódik (amiről egyelőre nem annyira tudni, hogy milyen, mert a film még nem jelent meg, de nem jó, az biztos). 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/bYYb-zKaOco.jpg?itok=tBLH0ZLq","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=bYYb-zKaOco&feature=emb_title&ab_channel=GQ","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

(444)