Befuccsolt a Borkai-orgián hírnevet szerzett lányok új biznisze

Befuccsolt a Borkai-orgián hírnevet szerzett lányok új biznisze

Márciusi alapítását követően már decemberben végelszámolás alá került az a vállalkozás, melyet a Borkai Zsolt-féle fiseszes orgia után megismert Kóté ikerpár alapított – vette észre az Mfor a cégnyilvántartásban. A 3 millió forintos törzstőkéjű, Lili és Csenge nevekből képzett LiCseng Kft. a csomagküldő, internetes kiskereskedelmet tüntette fel főtevékenységként, és 1,1 millió forintnyi bevétel után 1 millió forint veszteséget ért el.

„A ló néz, a csikó lát, rendelje meg tőlünk csomagját!"

Budapesten alapított csomagküldő céget az a székesfehérvári ikerpár, akik Borkai Zsolt elhíresült szexvideójában szerepelnek - vette észre az Mfor. A lányok keresztneveiből alkotott LiCseng Ital Kereskedelmi Kft.-t márciusban alapították 3 millió forintos tőkével, az ügyvezető Csenge lett. A két Kóté-lány nem először alapít vállalkozást, korábban 3 millió forintos támogatást kaptak székesfehérvári menyasszonyiruha-kölcsönző megnyitására.

A portál azt is írja, ugyancsak végelszámolás alá került az az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft., melynek ügyvezetőjeként Borkai Zsolt fia havi 1 milliós juttatásban részesült. A vállalkozás tulajdonosa, a luxemburgi Akonia S.A. december közepén határozta el a Kft. megszüntetését. Az Mfor emlékeztet, az Akoniát a hírekben azzal a Rákosfaly Zoltánnal hozták összefüggésbe, aki ugyancsak feltűnt az ominózus Borkai-videón.