Norbi eddig tűrte, hogy rendszeresen gnómnak, törpének van beállítva, Réka pedig a lapos seggű

Norbi eddig tűrte, hogy rendszeresen gnómnak, törpének van beállítva, Réka pedig a lapos seggű
Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz

nyilatkozta a Blikknek Schobert Norbi. A fitneszguru egy Facebook-csoportra akadt ki, ahol pocskondiázzák őt, családját és a termékeit. Feljelentést tett most, igaz, már több mint egy éven keresztül két magánnyomozó és három ügyvéd gyűjtötte az anyagot a beadványához.

"A napi kommentekből látható, hogy a csoport tagjai a többiekhez igazítják a stílusukat, a gondolkodásukat alávetik a csoport mentalitásának. A személyeskedésen és a Schobert házaspár kifigurázásán túl visszatérő elem a termékeik rossz színben való feltüntetése is. A gyűlöletkeltés a csoportban a tagok mindennapi szokásává vált, a szankciónélküliség, az impulzuskontroll oldódásának lehetősége érezhetően vonzó a csoporttagoknak"

– idézi a Blikk az egyik szakember végső jelentését.

"Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával"

- magyarázta Norbi, aki szerint az érintettek büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak. 

Százmilliókat fognak nekem fizetni! Odáig elmentek, hogy az otthonunknál áttúrták a szemetet, hogy miket eszünk és posztolták, de a termékeimbe is tettek kukacot, úgy fényképezték le

– sorolta sérelmeit Schobert. A cikk szerint a magánnyomozók egy érdekes dologra is felhívták a figyelmét: "kiderült, hogy az adminisztrátorok nagy része egy szakmai konkurensem bloggerei. Rengeteg jogsértő poszt van lementve, a tisztességtelen piaci magatartásért is jelentést teszek a Gazdasági Versenyhivatalnál" - mesélte.