Futójátékoshoz illő cselekkel cikázott a Super Bowlon pályára befutó néző

Futójátékoshoz illő cselekkel cikázott a Super Bowlon pályára befutó néző

A USA Today szerint 500 dollárra büntették azt a férfit, aki a magyar idő szerint hétfő hajnali nagydöntő utolsó negyedében befutott a pályára. A 31 éves Yuri Andrade öt perccel a vége előtt, a 9-31-es végeredmény kialakulása után szaladt be a Raymond James Stadion gyepére. Az alábbi videón az látható, ahogy nagyjából a félpályán letolja nadrágját, majd elindul a Kansas City Chiefs end zone-ja felé.

Először egy remek visszavágást láthatunk, majd egy 360 fokos forgással lerázta a „linebackerét”. Úgy tűnt, gond nélkül eléri a végzónát, ám a „safetyként” védekező biztonsági az egy yardos vonalon levitte.

Andrade Instagram-profilján így posztolta a róla szóló képet:

Kib*szott király vagyok!

A mérkőzést a Tampa Bay Buccaneers nyerte, az idény elején igazolt irányítójuk, Tom Brady pedig ezzel hetedik bajnoki gyűrűjét szerezte meg.

Super Bowl: elmaradt a címvédés, Brady és Gronkowski újra a csúcson

Harmadház, azaz 22 ezer néző előtt rendezték meg az LV. Super Bowlt, az amerikaifoci-liga nagydöntőjét vasárnapról hétfőre virradó éjjel. A kevés néző oka természetesen nem az érdektelenség, hanem az egészségügyi előírások. Hét és fél ezer jegyet egészségügyi dolgozóknak osztottak ki.