Konyhakéssel sebesítette meg az idős nőt, őrizetbe vették

kés
Pixabay - illusztráció

Két idős nőt bántalmazott egy férfi a Békés megyei Dombiratoson. Mindkettőjüktől pénzt követelt, egyiküket egy késsel is megsebesítette. A rendőrök a rablással gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták - számol be honlapján a rendőrség.

Dombiratoson, kedd este háromnegyed hat körül egy férfi bement egy házba és az ott lakó 78 éves nőtől pénzt követelt. A nő nem akart adni neki, ezért bántalmazta őt. A megfélemlített idős asszony végül mégis adott neki pénzt, ekkor azonban a férfi a bankkártyáját is elvette tőle. Ezután a nő ki tudott menni a házból, rázárta a támadójára az ajtót és a szomszédjához, egy 75 éves nőhöz sietett segítséget kérni. 

Hívták a rendőrséget, de eközben a férfi kiszabadult és a kirabolt nő után eredt.

Őt és a segítőjét is bántalmazta, tőle is pénzt követelt, majd felkapott az asztalról egy konyhakést és megvágta a 75 éves nő lábát.

Eközben megérkeztek a rendőrök és elfogták, majd őrizetbe vették a 34 éves dombiratosi férfit, aki ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Legolvasottabb híreink