Közpénzből hirdették a kecskeméti fideszes polgármester ellenzéket gyalázó posztját

Közpénzből hirdették a kecskeméti fideszes polgármester ellenzéket gyalázó posztját

Mint ahogyan arról beszámoltunk, úgy tűnik, a kormánypárti politikusokat nyugtalanítja az ellenzéki összefogás előválasztása, legalábbis Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere Facebook-bejegyzésében azt kérte az ellenzéktől, hogy függesszék fel az előválasztási kampányt az előttük álló időszakban, ugyanis a városnak nyugalomra van szüksége.

Kecskeméten a fideszes polgármester arra kéri az ellenzéket, hogy ne tartsanak előválasztási kampányt

A kormánypárti politikusokat úgy tűnik nyugtalanítja az ellenzéki összefogás előválasztása, erre utal Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes politikusának Facebook-bejegyzése is, melyben azt kéri az ellenzéktől, hogy függesszék fel az előválasztási kampányt az előttük álló időszakban, ugyanis a városnak nyugalomra van szüksége -

A polgármester asszony kérése annak tükrében még furcsább, hogy a Jobbik a szerdai napon jelentette be Bács-Kiskun megye 1-es számú választókörzetében a jelöltjét, Lejer Zoltánt, aki szerint egyre valószínűbb, hogy központi utasításra kezdtek aggódni városaik nyugalmáért a fideszes városvezetők.

kecsup.hu most azt írja,

Kecskemét önkormányzata finanszírozta a város polgármesterének, Szemereyné Pataki Klaudiának azt a posztját, amiben az ellenzéket széthúzással és hecckampánnyal vádolja.

Noha a poszt még elérhető, a hirdetést már törölték a Facebook Hirdetéstára szerint, így az sem derül ki, hogy mennyi pénzt költött rá az önkormányzat.

Amellett, hogy egy nyilvánvalóan politikai tartalmat közpénzből hirdetett a polgármester, különösen érdekes, hogy éppen ő volt az, aki pár napja még azzal érvelt, hogy ne legyen csatatér a város. Ezért arra kérte az ellenzéket, hogy álljanak el az előválasztási kampánytól, mert szerinte most nem alkalmas rá az időszak, Kecskemétnek ugyanis nyugalomra van szüksége.