Előválasztás 2021: a Jobbik Szakács Lászlót, a DK jelöltjét támogatja Baranyában

Előválasztás 2021: a Jobbik Szakács Lászlót, a DK jelöltjét támogatja Baranyában

Éppen egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben, az ellenzéki pártokkal összefogva, itt is győzni tudjunk, ezért a Jobbik Szakács Lászlót támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson!

Jakab Péter, a Facebook oldalán jelentette be, hogy a Jobbik Baranya-megye 2. választókerületében a DK-s jelötet támogatja.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint meghallották az ott élők szavát, ezért úgy döntöttek, Baranya 2-ben is csak teljes ellenzéki összefogással és egy esélyes jelölttel adódik lehetőség az elsöprő erejű változásra.

Dr. Szakács László, a DK jelöltje nemcsak Komló korábbi alpolgármestereként, hanem jelenlegi országgyűlési képviselőként is bizonyította, hogy mindig a pécsiek, a komlóiak és a térségben élők érdekeit képviseli. Nemcsak a szakértelme, hanem 20 éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy 2022 után ő legyen Baranya megye 2. választókerületének egyéni országgyűlési képviselője, és szolgálja tovább az itt élőket ugyanolyan lendülettel, mint eddig

- tette hozzá Jakab Péter, a Jobbik elnöke.