Zágráb Nándor: „A helyi jobbikos szervezetek már kampányüzemmódban vannak”

Zágráb Nándor: „A helyi jobbikos szervezetek már kampányüzemmódban vannak”

Köszönöm a bizalmat! Továbbá köszönöm azt is, hogy a választmány elfogadta az általam javasolt csapatot

- írta Facebook oldalán Zágráb Nándor, miután a hétvégén megválasztottak a Jobbik pest megyei elnökének.

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Pest-megye 12. számú választókerületében úgy fogalmazott, ezzel gyakorlatilag felkészültek az előválasztásra.

A mi választókerületünk egy nagyon jól kiépített szervezeti hálózattal rendelkezik, ami nyilván a kulcsa az előválasztást megelőző előkészületi munkának. Folyamatos a standolás, igyekszünk mindenki megszólítani. Ez egyébként a mi kampánytechnikánk, hogy személyesen találkozunk az itt élőkkel, és elmegyünk a legkisebb falvakba is

- közölte Zágráb Nándor hozzátéve, hogy választókerületében 95 százalékos a lefedettségük, ami mint hangsúlyozta azért is fontos mert segítői pontosan tudják, mikor kell standolni, mikor lehet a leghatékonyabban megszólítani a helyi választókat.

Múlt pénteken Jakab Péterrel, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjével együtt fogadták az érdeklődőket Cegléden, Nagykőrösön, illetve más helyszíneken is.

A helyi jobbikos szervezetek tehát már kampányüzemmódban vannak. A Jobbik mellett a Momentum, az LMP, a Márky-Zay Péter által alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom támogat engem. Ugyanakkor jelzem, a DK és az MSZP jelöltje csak riválisom, tehát nem tekintünk egymásra ellenségként, hiszen nagyszerűen működünk együtt a nagykőrösi képviselőtestületben, ahol a Jobb Nagykőrösért Egyesület színeiben politizálunk

- tette hozzá Zágráb Nándor.

A Jobbik jelötje elmondta, a múlt pénteken Jakab Péterrel tartott közös utca fórum is sikeres volt. Felhívták a figyelmet a választókerület általános problémáira. Ezek közül is kiemelkedett a nagykőrösi strand ügye. 

Nagykőrösön a 40 fokos melegben nincs strand. Most ott tartunk, hogy van a városnak egy gazzal felvert, 250 millióból megépült fürdője, amire a helyi fideszes polgármester csak annyit mondott, az ott élők nem akarnak fürödni a 40 fokos hőségben, de az eltűnt százmilliókkal viszont azóta sem számolt el. Egyébként azt is tapasztaltuk, hogy kifejezetten nyitottan, álltak a választók Jakab Péter és a Jobbik politikája iránt, így irántam is, a másik, hogy sokan jelezték, szeretnének csatlakozni a Jobbikhoz, tehát ebből a szempontból is szerencsés volt a Jobbik elnökével tartott közös kampányolásunk

- hívta fel a figyelmet a jobbikos jelölt az ellenzéki párt fejlődésére.

Zágráb Nándor, a Jobbik országgyűlés képviselője elmondta, szintén jelentős érdeklődést tapasztalt a közelgő a választmány a hétvégén megválasztotta a Jobbik pest megyei elnökének, alelnöknek pedig Varga Franciskát, és Fehér Zsoltot, a Pest megyei közgyűlés képviselőit, valamint Döringer Károlyt, Észak - Pest megyei regionális igazgatót, illetve Bán Norbertet, Pest-megye 8. számú választókerületének a szervezőjét.