Csányi meghívta Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is a következő válogatott meccsre

Csányi meghívta Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is a következő válogatott meccsre

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke szombat reggeli közleményében fejtette ki, hogy mennyire zavarja amikor a politikusok megkérdőjelezik egymás nemzeti elkötelezettségét és a válogatott melletti kiállásukat - írja a 444.hu.

Ezzel valószínűleg azoknak a fideszes politikusoknak üzent, akik többször utaltak rá, hogy nem szívesen látják a magyar válogatott meccsein az ellenzéki politikusokat.

Csányi éppen ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a hazai foci kimaradjon a politikából. Mint írja,

legyen kormánypárti, ellenzéki, bizonytalan vagy bármilyen szavazó, gondoljon bármit is a világról, mindenkit szívesen látunk a mérkőzéseken.

 Szerinte a "magyar futballnak minden támogatásra és minden támogatóra szüksége van, pártállástól függetlenül. Talán csak azokra nincs, akik ezt nem értik meg".

Csányi üzenetét azzal zárja, hogy a magyar csapat következő hazai mérkőzésére várja Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is.

Nemrégiben Budai Gyula képviselő üzente meg Karácsony Gergelynek és Fekete-Győr Andrásnak, valamint "a többi libernyáknak, aki kamuból jár ki a nemzeti 11 meccsére, hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire! Maradjanak otthon, Fegyőr vegye fel a román mezt, KariGeri pedig keljen fel időben és nézze meg mekkora dugók vannak Budapesten!" - emlékeztet a lap.