Trump levelet írt Orbánnak, külön megdicsérte a Fox News-os szereplése miatt

Levelet írt Donald Trump Orbán Viktornak - derült ki a magyar miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött fotóból.

Orbán minden bizonnyal korábban már írt Trumpnak, mivel a bukott amerikai elnök úgy fogalmazott, hogy köszöni a „gyönyörű levelet” és „támogatást a magyar emberek nevében”.

Az USA korábbi vezetője azt is írta, hogy hálás a magyar kormányfő barátságáért és azért, hogy Orbán továbbra is hajlandó harcolni a mindkettejük által nagyra becsült ideálokért: a szabadságért, hazafias büszkeségért és a szabadságért.

Melania és én a legjobbakat kívánjuk önnek, Anikónak és a gyönyörű családjának. Isten áldja önt és Magyarországot

- zárta a levelet Trump.

A nyomtatott szöveg mellé még egy filccel írt megjegyzést is odaírt, amiben gratulált Orbán szerepléséhez Tucker Carlson amerikai tévés műsorában.

Mint megírtuk, Orbán Viktor augusztus elején adott interjút a Fox News ismert sztárműsorvezetőjének, Tucker Carlsonnak, a beszélgetésben többek között szó esett a menekültkérdésről, politikai ideológiák összecsapásáról, valamint a Magyarországot ért támadásokról is szó esett.

Orbán a Fox News műsorában: amit Biden mondott, személyes sértés minden magyarnak

Orbán Viktor péntek hajnalban adott interjút a Fox News ismert sztárműsorvezetőjének, Tucker Carlsonnak. Az Index által idézett beszélgetésben többek között szó esett a menekültkérdésről, politikai ideológiák összecsapásáról, valamint a Magyarországot ért támadásokról is szó esett. Tucker bejátszotta azt a felvételt, amelyen Joe Biden amerikai elnök kijelentette, hogy "a világ több helyén, köztük Magyarországon is totalitárius rendszer uralkodik."